Betaalmethoden

 


Betalen kan bij ons via iDeal en Paypal. Wij rekenen voor deze betaalmethoden geen additionele kosten. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op via [email protected] of via +31 6 54 25 89 89 

Dankzij onze uitgebreide veiligheidsmaatregelen als ook die van onze partners is bestellen en betalen bij ons veilig. Betalingen worden uitgevoerd door onze betalingspartner Mollie. Het is daarom mogelijk dat je de naam "Buckaroo" tegenkomt op je rekeningafschrift. Alle betalingsgegevens worden versleuteld via de beveiligde SSL-methode verstuurd.

Betalen met iDEAL

iDEAL is de gemakkelijkste manier van betalen op internet en beschikbaar voor iedereen met een rekening bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of de Triodos Bank.

Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank. Je hebt geen speciale software nodig om iDEAL te gebruiken. Daarnaast is betalen met iDEAL bij ons altijd gratis. 

Betalen met PayPal

PayPal is een online betaalsysteem. Het systeem fungeert als intermediair voor online en mobiele betalingen tussen personen onderling, online verkopers en webwinkels. 
Ook betalingen via Paypal zijn bij ons gratis.
Voor meer info zie ook https://www.paypal.com/nl/home.