01 Every Day Conditioner 250ml

Zachte crème voor een dagelijkse voeding van het haar, zoals voor de huid. Door de plantenextracten, van kamille en korenbloem, voelt het haar zijdezacht aan.

€20,50

07 Tonic Conditioner 250ml

Ideale conditioner om het haar weer kracht en glans te geven. Bevat ingrediënten met speciale tonifiërende eigenschappen.

€20,50

08 Nutritive Conditioner 250ml

Door de honing en melkproteïnen ziet het haar er al na een behandeling weer gezond en zacht uit. Een pool van vitamines in een cosmetisch preparaat dat beschadigd en futloos haar voedt en oppept.

€20,50

14 Colored Hair Conditioner 250ml

Bevat 14 belangrijke ingrediënten om je kleur mooi en diep te houden, zoals guargom, panthenol, aloë vera en zonnefilters UV van de nieuwste generatie.

€20,50

11 No-rinse Conditioner 150ml

Een fijne conditioner die je niet hoeft uit te spoelen. Handig als je weinig tijd hebt en je haar toch die extra verzorging wilt geven.

€24,50

02 Smoothing Milk 125ml

De smoothing spray legt een dun onzichtbaar laagje bescherming over het haar waardoor het luchtig, glanzend en minder weerbarstig is. De rijst oliebasis en bamboemelk hydrateren het haar en verbeteren de handelbaarheid en structuur van het haar.

€24,50

04 Shine Drops 50ml

Een van onze favorieten, ruikt heerlijk! Maakt pluizig en dof haar weer soepel, waardoor het er weer gezond en stralend uit gaat zien.

€26,00

09 Old Solution 150ml

Al direct na de eerste applicatie heeft het haar meer glans en ziet het er elastischer uit! Voor ontspanning van vermoeid en gestrest haar.

€29,95

Stem-C Fortify Hair Loss Preventive Ampullen a 8 van 10ml

Anti haaruitval behandeling met verbeterde formulering die de progressieve en aanhoudende haaruitval bestrijdt

€60,00

Absolut Blond Kit set van 3 verzorgingsproducten voor blond haar

00 Silver Shampoo 100ml Met blauw/violet pigment voor blond, wit en grijs haar. 14 Colored Hair Conditioner 250ml Ingrediënten van de nieuwste generatie. 22 Luxery Arganolie In nat haar en op droog haar elke dag. Het droogt erg snel.

€62,95

Roosmarinus mask 125ml

Natuurlijk, voedend masker op basis van rozemarijnextract en plantaardige eiwitten voor haar en hoofdhuidmet dermo-compatibele hydraterende werking. De hoofdhuid zuivert, het haar revitaliseert en antiseptische en toning eigenschappen.

€19,50

22 Luxury Argan Curl 150ml

Hoe krijg je mooi en glanzend benijdenswaardig krullend haar? GEBRUIK : Argan Curl royaal aanbrengen op nat haar, een diffuser gebruiken of aan de lucht laten drogen. Breng Argan Curl elke dag aan op droog haar om krullen te vormen en te ondersteunen.

€29,50

Basilicum oil 250ml

Rijk aan vitamines en plantaardige oliën die de keratinelaag van het haar versterken. Basilicum heeft een verjongende en versterkende werking. Een combinatie van oliën die 100% natuurlijk zijn, zoals olijf-, maïs-, rijst- en linnenolie.

€38,00

22 Luxury Argan Curl Routine 3 producten

Krullen ritueel. 22 Luxury Argan shampoo, masker en curl creme Argan Curl royaal aanbrengen op nat haar, een diffuser gebruiken of aan de lucht laten drogen. Breng Argan Curl elke dag aan op droog haar om krullen te vormen en te ondersteunen.

€87,66

Stem-C Fortify Hair Loss Preventive Ampullen a 8 van 10ml - Copy

Anti haaruitval behandeling met verbeterde formulering die de progressieve en aanhoudende haaruitval bestrijdt

€59,00

Stem-C Purify Dandruff Preventive Phials a 8 van 10ml

Anti-roos zuiverende behandeling op basis van actieve stamcellen van druif en piroctone olamine, effectief in het normaliseren en zuiveren van de hoofdhuid en geeft frisheid aan het haar. Het vertraagt de productie van roos.

€60,00